Update: Aanpassingen in onze beleggingsfondsen

Met een eerder nieuwsbericht hebben we u geïnformeerd over de veranderingen in het beleggingsassortiment van onze verzekeringen. We halen een drietal beleggingsfondsen uit ons assortiment. De beleggingen van onze polishouders in deze fondsen zetten we om in beleggingen in een ander fonds. Hieronder treft u nog een keer het overzicht aan:

Wat verandert er?

Huidig fonds
Nieuw fonds

Aegon Deposito Fund

AEAM Money Market Euro Fund 

Aegon Dynamic Fund 4 

Aegon Mix Fund 

Aegon Dynamic Fund 6 

Aegon Mix Fund 

Van Nierop polissen: aangepast per 1 juni 

Op 1 juni 2023 hebben we deze wijzigingen doorgevoerd in de Aegon Van Nierop-polissen waarvoor geldt dat belegd werd in een van de beleggingsfondsen die worden gesloten.  

Overige polissen: aanpassing op 26 juni a.s. 

Voor de overige klanten met een levensverzekering waarbij wordt belegd in een van de desbetreffende fondsen voeren we de wijzigingen door op 26 juni a.s. Per 27 juni wordt belegd in de nieuwe fondsen.     De klanten van wie de beleggingen wijzigen ontvangen deze week een brief.  U ziet de individuele klantbrieven terug in het klantdossier in het Aegon Intermediair Portaal.  

Wil uw klant advies?  

Wil de klant een andere belegging kiezen of advies? In de klantbrief geven we aan: Wilt u advies? Neem dan contact op met uw adviseur. Deze contactgegevens staan in Mijn Aegon.   

Meer weten?  

Op www.aegon.nl/fondsen leest u de details over deze fondsen. Heeft u nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op.