Leeftijdsgrens Ongevallenverzekering

Vanaf 31 mei hanteren wij een leeftijdsgrens voor het afsluiten van de Aegon Ongevallenverzekering. De maximale leeftijd om deze verzekering aan te vragen wordt 66 jaar. Is de verzekeringnemer op het moment van aanvragen ouder dan 66, dan is het niet meer mogelijk om dit product af te sluiten.

Waarom?
Waarom we overgaan op deze leeftijdsgrens leggen we u graag uit. Hoe ouder iemand wordt, hoe groter de kans is dat er iets gebeurt. Mensen vallen bijvoorbeeld sneller en vaker. Door deze aanpassing bij verhoogde risico's kunnen wij onze klanten blijvend een goed product en goede premie aanbieden. 

Veel andere verzekeraars hebben hun leeftijdsgrens lager liggen dan 66 jaar. Wij hebben bewust gekozen voor deze leeftijd, omdat wij mensen tijdens hun werkzame leven nog wel de zekerheid willen bieden dat ze verzekerd zijn voor overlijden of (blijvend) letsel door een ongeval. De leeftijdsgrens geldt overigens alleen voor de verzekeringnemer. Als de partner jonger dan 67 jaar is dan kunnen beiden klanten, eventueel inclusief kinderen, verzekerd worden op de polis van de partner.

Geen eindleeftijd
De leeftijdsgrens geldt alleen voor nieuwe klanten. Voor uw bestaande klanten verandert er dus niets. Ook geldt er geen eindleeftijd voor de verzekering. Sluit uw klant de verzekering af als hij/zij jonger is dan 67? Dan blijft hij/zij gewoon verzekerd tot de verzekering opgezegd wordt. 

Vragen? 
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met uw accountmanager. Hij/zij helpt u graag verder.