Nieuwe lokale aannemers opgenomen in het Aegon Herstelnetwerk Wonen

Uit feedback van onze Premium adviseurs bleek dat er een wens was meer lokale aannemers op te nemen in ons schadeherstelnetwerk. Wij zijn hier direct mee aan de slag gegaan! Lees hieronder meer over de 3 nieuwe schadeherstellers. 

Wie zijn het? 
De eerste nieuwe hersteller is een mooi familieherstelbedrijf dat al sinds 1946 bestaat. Het Kimsma Bouwbedrijf uit Leeuwarden. De broers Eelco en Wim Kimsma staan al jarenlang bekend om hun herstelwerkzaamheden na schade. Maar hier blijft het niet bij. We vonden nóg een mooi familiebedrijf: Dijkstra Draisma uit Dokkum. Zij zijn een groot en ervaren bedrijf met oog voor het bouwen aan een duurzame toekomst. 

Ook hebben wij aan onze klanten gedacht in de Randstad 
Naast onze nieuwe Friese schadeherstellers hebben we ook een nieuwe hersteller gevonden in de Randstad. RW Repair in Wateringen komt ons netwerk versterken! Vader en zoon Wensveen leiden dit herstelbedrijf, en brengen samen ook veel ervaring mee. 

Vanaf wanneer?
Wij zijn erg blij met deze drie nieuwe lokale partijen in het Aegon Herstelnetwerk. Wij vertrouwen erop dat onze Premium Partners hier veel gebruik van zullen maken. Vanaf wanneer dit kan? Direct!

Vragen of meer weten? 
Neem gerust contact op met jouw accountmanager of de Servicedesk Schade.