Pensioenuitkering Aegon Uitkerend Garantiepensioen weer in de top van de markt

Klanten met een vrijkomend pensioenkapitaal krijgen bij Aegon één van de hoogste uitkeringen in de markt. Dat geldt met name voor koopsommen vanaf €100.000.

Vooral bij koopsommen vanaf €100.000 bieden we een hoge uitkering

Klanten met een DC-regeling die een vast pensioen willen aankopen, krijgen bij Aegon een van de hoogste uitkeringen in de markt. De laatste maanden waren we soms wat minder concurrerend. Maar vanaf november staan we met ons Aegon Uitkerend Garantiepensioen weer stabiel in de top3 voor koopsommen vanaf €100.000. Dit geldt voor uitkeringen met én zonder partnerpensioen.

Goed om te weten: uw klant ontvangt een extra uitkering bij overlijden

Komt uw klant met een Aegon Uitkerend Garantiepensioen te overlijden? Dan keren we óók pensioen uit over de maand waarin uw klant is overleden. Zo ontvangen nabestaanden extra financiële ondersteuning. Niet iedere verzekeraar doet dit. Daarom is het goed hiermee rekening te houden als u verschillende aanbieders met elkaar gaat vergelijken.

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over het Aegon Uitkerend Garantiepensioen? Wij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel schakelt of spart. Maak hier kennis met de DIP-desk.