Hoe heeft het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen zich ontwikkeld?

Het kiezen van een variabel pensioen is niet makkelijk. De producten van de diverse aanbieders verschillen nogal van elkaar. Alleen kijken naar de hoogste uitkering is niet verstandig. Toch zult u regelmatig de vraag krijgen hoe de uitkeringen van variabele pensioenen zich hebben ontwikkeld in de afgelopen jaren.

Image
Wtp ontwikkelingen

Bekijk onze pensioenuitkeringen vanaf 2017

Natuurlijk willen klanten weten wat zij kunnen verwachten als ze kiezen voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen. Helaas kunnen we daar geen garanties over geven. Dat komt omdat het pensioen jaarlijks verandert en afhankelijk is van beleggingen, de marktrente, de vaste daling en de gemiddelde levensverwachting. Wél kunnen we laten zien hoeveel pensioen een klant sinds 2017 heeft ontvangen. Verwijs uw klant daarvoor naar aegon.nl. We laten daar het pensioen zien dat een klant met een pensioenkapitaal van €200.000 de afgelopen jaren heeft ontvangen. We laten ook de verschillen zien met ons vaste pensioen.

Heeft u vragen over het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen? Laat het ons weten!

Zijn er klantvragen over het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen die u moeilijk kunt beantwoorden? Of wilt u over bepaalde productaspecten meer weten? Neem dan contact op met de DIP-desk. Zij zijn het vaste aanspreekpunt waarmee u snel kunt schakelen en sparren. Maak hier kennis met de DIP-desk.