Nieuw op AIP: Advieskansen

We doen er alles aan om u digitaal van alle gemakken te voorzien. Vanaf vandaag gaan we weer een stapje verder en introduceren we een nieuwe functionaliteit in het Aegon Intermediair Portaal: Advieskansen.

Alleen relevant contact

Als u bent ingelogd, bieden we naast de download van alle data – nu ook de optie Advieskansen aan. Met behulp van (Aegon)klantendata stellen we een lijst samen van potentiële contact-kandidaten. Zo ziet u gemakkelijk welke klanten er mogelijk geïnteresseerd zijn in een gesprek over verschillende thema’s of onderwerpen. Het mooie is dat u ook gelijk kunt zien om wélke reden deze klant geïnteresseerd zou kunnen zijn. Dat maakt het aangaan van een gesprek een stuk eenvoudiger.

Waar krijg ik advieskansen over?

Op dit moment bieden we advieskansen aan voor de thema’s ‘Renteherziening’ en ‘Aflossingsvrij’. In de toekomst zullen de onderwerpen verder worden uitgebreid. Wij houden u hiervan op de hoogte via deze nieuwsbrief en het nieuwsoverzicht op AIP.

Wat kan ik met Advieskansen?

  • Voor het thema ‘Renteherziening’ ziet u alle contracten waarbinnen nu en drie maanden de rentevaste periode afloopt. Contracten die als eerste aflopen, worden ook als eerste getoond.
  • Voor het thema ‘Aflossingsblij’ geldt dat de contracten worden getoond waarvan een (groot) deel van de restschuld nog aflossingsvrij is. U kunt deze klanten vervolgens benaderen om ze van passend advies te voorzien.

Bekijk én gebruik Advieskansen direct!

  • Log in op AIP > Hypotheken > Advieskansen
  • Onder de functies ‘Data download’ en ‘Highlights’ ziet u voortaan Advieskansen