AIP uitgebreid: Belangrijke datums en MarketingPlein AOV

We hebben Aegon Intermediair Portal (AIP) uitgebreid met twee nieuwe items. Zo is er nu een handig overzicht met belangrijke AOV-datums. Denk bijvoorbeeld aan de datums waarop de AOV-uitkering wordt overgemaakt. Daarnaast is er een online omgeving waar je verschillende communicatiemiddelen vindt die je kunt gebruiken richting je klanten: het MarketingPlein AOV.

 

Handige datums nu inzichtelijk op AIP

Je vindt nu belangrijke datums voor de Aegon AOV overzichtelijk bij elkaar. Denk aan de datums waarop we de uitkering overmaken of de datums wanneer de uitkeringsspecificaties beschikbaar zijn. Zo heb je zelf inzicht en kun je klantvragen snel beantwoorden.

 

Welkom bij het MarketingPlein AOV

Op zoek naar kant-en-klare teksten om je klanten te tippen over een AOV? Of naar onze handige stappenplannen of brochures? Je vindt ze op het MarketingPlein AOV. Op dit plein delen we onze marketingmiddelen met u, want ook dát is slim samenwerken. Om gebruik te maken van de middelen moet je wel even inloggen.

 

Neem alvast een kijkje

Benieuwd hoe het er uitziet? Je vindt de belangrijke datums en het MarketingPlein in het nieuwe Intermediair Portaal onder 'Inkomen'. Kijk bij de icoontjes bovenin.

 

Vragen? Het klantenteam Zelfstandig Ondernemer staat altijd voor je klaar

Meer weten over deze nieuwe items op AIP? Of meer informatie nodig over onze AOV? Neem gerust contact op met het Klantenteam Zelfstandig Ondernemer. Zij zijn je vaste aanspreekpunt voor de Aegon AOV.