Nieuw op AIP: belangrijke datums en MarketingPlein AOV

Op Aegon Intermediair Portal (AIP) vind je nu ook een handig overzicht met belangrijke AOV-datums. Zoals de uitbetaaldatums van de AOV-uitkering. Maar ook communicatiemiddelen die je kunt gebruiken richting uw klanten: het MarketingPlein AOV. Denk aan de datums waarop we de uitkering overmaken of wanneer de uitkeringsspecificaties beschikbaar zijn. Zo heb je zelf het inzicht en kun je klantvragen sneller beantwoorden.

 

Welkom bij het MarketingPlein AOV

Ben je op zoek naar kant-en-klare teksten om uw klanten te tippen over een AOV? Of naar handige stappenplannen of brochures? Je vindt het allemaal op het MarketingPlein AOV. We delen hier verschillende communicatiemiddelen met u, want ook dát is slim samenwerken. Je vindt ze achter de login.

 

Hoe je daar komt?

Onder het beginscherm onder Inkomen staan het MarketingPlein en de belangrijke datums met een icoontje aangegeven. Aan de rechterkant vind je andere handige snelkoppelingen naar belangrijke pagina's.

 

Het klantenteam Zelfstandig Ondernemer staat altijd voor je klaar

Heeft u vragen? Of meer informatie nodig over onze AOV? Neem gerust contact op met het Klantenteam Zelfstandig Ondernemer. Zij zijn uw vaste aanspreekpunt voor de Aegon AOV.