Ook dit jaar maken we mensen Geldfit

Zijn onze hypotheekklanten financieel fit? We vertellen meer over onze hulp en de hulp van Geldfit. Ook verduurzamen en besparen op energie komt aan bod. Bekijk de klantnieuwsbrief direct!

Zit het financieel even tegen voor klanten?

Help schuldschaamte de wereld uit. Betaalproblemen komen vaker voor dan men denkt. Heeft u klanten die het financieel niet redden? Laat ze dan contact met ons opnemen. We staan voor onze klanten klaar. Samen bekijken we hun persoonlijke situatie en zoeken we naar een passende oplossing.

De hulp van Geldfit

Geldfit.nl is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute. Het doel van deze organisatie is een financieel gezond Nederland. Dit doen ze door mensen met geldzorgen eerder te vinden en te leiden naar de juiste hulp. Bijvoorbeeld via de Geldfit-test. Ook is er extra aandacht voor het Tijdelijk Noodfonds Energie via www.geldfit.nl/energie. We doen ook dit jaar mee: de komende weken krijgen onze Aegon-hypotheekklanten een mail over dit landelijke initiatief.

Investeren in duurzame voorzieningen bespaart energie

Ook leggen we uit welke hulpmiddelen wij bieden. Zoals een rekenhulp in Mijn Aegon en de huisscan via www.aegon.nl/verduurzamen.

Voorbeeld van de mailing

Hier ziet u een variant. Deze zetten we in voor de klanten met een energielabels B t/m E.

We hebben varianten hiervan gemaakt voor al energiezuinige woningen met energielabel A en een variant voor woningen met een energielabel F of G.