Ook dit jaar maken we mensen Geldfit

Wij zorgen ervoor dat onze hypotheekklanten weten hoe fit hun financiƫn zijn. Bekijk de klantnieuwsbrief direct!

Geldfit.nl is een initiatief van de Nederlandse Schuldhulproute. Het doel van deze organisatie is een financieel gezond Nederland. Dit doen ze door mensen met geldzorgen eerder te vinden, te bereiken en te leiden naar de juiste hulp. Ook dit jaar doen wij hieraan mee: de komende weken krijgen onze Aegon-hypotheekklanten een nieuwsbrief over dit landelijke initiatief.

Wij willen dat onze klanten het beste uit hun leven halen

Daarom vertellen wij hoe ze hun financiƫle gezondheid checken met de Geldfit-test. Met het oog op de hoge energieprijzen komen de mogelijkheden tot besparen en verduurzamen ook aan bod. Voor meer informatie hierover, verwijzen we naar u. U kunt deze mailing dus mooi als contactmoment gebruiken! Hier ziet u een voorbeeld van de klantnieuwsbrief.

Help schuldschaamte de wereld uit

Betaalproblemen komen vaker voor dan men denkt. Heeft u klanten die het financieel niet redden? Laat ze dan contact met ons opnemen. Samen bekijken we hun persoonlijke situatie en zoeken we naar een passende oplossing. We staan voor onze klanten klaar. Ook als het even niet zo lekker gaat.