Nieuw in Mijn Aegon: de hypotheektijdlijn

Vanaf 26 maart kunnen uw klanten gebruik maken van een gloednieuwe functie in Mijn Aegon: de hypotheektijdlijn. Een handige tool die inzicht in een hypotheek voor uw klant gemakkelijker maakt dan ooit. 

Wat is de hypotheektijdlijn?

De hypotheektijdlijn geeft snel en eenvoudig inzicht in het verloop en de belangrijkste gebeurtenissen van een hypotheek. Zo geeft de tijdlijn bijvoorbeeld informatie over wanneer een rentevaste periode afloopt en wanneer een tariefklasse lager wordt. De nieuwe functie helpt uw klanten met deze inzichten om grip te krijgen op hun hypotheek. Handig!  

Goed om te weten: de hypotheektijdlijn is alleen beschikbaar voor de Aegon Annuïteitenhypotheek, de Aegon Lineaire Hypotheek en de Aegon Aflossingsvrije Hypotheek.

Heeft uw klant vragen? 

De hypotheektijdlijn kan bij uw klant vragen oproepen. Bijvoorbeeld als uw klant te maken krijgt met onderwerpen waar ze nog niet eerder over hebben nagedacht. In dat geval kan uw klant contact met u opnemen. 

Goed om te weten: de hypotheektijdlijn is een indicatie en geeft uw klant geen rechten. Dit geven wij aan in de hypotheektijdlijn. In alle situaties wordt uw klant naar u doorverwezen voor advies.  

En natuurlijk kunt u uw klant ook nog steeds zelf blijven informeren over belangrijke gebeurtenissen van een hypotheek met behulp van advieskansen.  

Heeft u vragen?  

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Bekijk de advieskansen in AIP 

We helpen u graag!