Klantverhalen in beeld met een video 

Dagelijks komen er mensen bij u langs met een adviesvraag. Die consumenten helpt u op weg. U vertelt wat er zoal mogelijk is en wat de voor- en nadelen van de keuzes zijn. U geeft ze een advies passend bij hun situatie. Dit hebben we in beeld gebracht met twee video’s. 

Bekijk de twee klantvideo’s met advieskantoor De Haas 

Samen met Frank de Haas hebben we twee klantverhalen omgezet in een video. Tessa en Abel die hun eerste koophuis vonden als starters op de woningmarkt. En de heer Vogel - een doorstromer op de woningmarkt -  die koos voor een nieuwbouwappartement nul-op-de-meter. Beide klanten kregen passend advies van een onafhankelijk advieskantoor. 

Eerste koophuis een feit!

Met hulp van Frank de Haas hebben vooruitdenkers Tessa en Abel hun eerste koophuis gevonden in Best als starters op de woningmarkt. Een huis voor nu én voor de toekomst.

Bekijk hier hun verhaal.

Duurzaam doorstromen

De heer Vogel, een doorstromer op de woningmarkt, koos bewust voor een toekomstbestendig nieuwbouwappartement, nul-op-de-meter. Dit lukte met passend advies van Frank.

Bekijk zijn verhaal.

Heeft u een interessant klantverhaal? 

Bijvoorbeeld voor een videoproductie of een uitgeschreven klantverhaal. We horen dat graag van u. Neem contact op met uw accountmanager. We bekijken dan samen welke mogelijkheden er zijn.