Klantverhalen in beeld! 

Dagelijks komen er mensen bij u langs met een adviesvraag. Die consumenten helpt u op weg. U vertelt wat er zoal mogelijk is en wat de voor- en nadelen van de keuzes zijn. U geeft ze een advies passend bij hun situatie. Dit hebben we in beeld gebracht met twee video’s. 

Bekijk de twee klantvideo’s met advieskantoor Voets Assurantiën 

Samen met Michel van Houten hebben we twee klantverhalen omgezet in een video. Wiebe en Kim die een volgende woning vonden, van een nieuwbouwappartement naar een karakteristieke jaren 30 woning. En Remco die een eigen woning vond nadat hij en zijn vriendin na 11 jaar besloten uit elkaar te gaan. Beide klanten kregen passend advies van een onafhankelijk advieskantoor.  

Wiebe en Kim

Met hulp van Michel van Houten van Voets Assurantiën hebben vooruitdenkers Wiebe en Kim een nieuwe woning gevonden. Van een nieuwbouwappartement naar een jarendertighuis. Ze regelden in de financiering meteen een budget voor een verbouwing mét energiebesparende voorzieningen.

Vooruitdenker Remco

Remco ging op zoek naar een nieuwe woning nadat z’n relatie na 11 jaar stopte. Dit lukte met passend advies van Voets Assurantiën. Hij vond een geschikte woning met wat kluswerk. Bekijk hier zijn verhaal.

 

Heeft u een interessant klantverhaal?  

Bijvoorbeeld voor een videoproductie of een uitgeschreven klantverhaal. We horen dat graag van u. Neem contact op met uw accountmanager. We bekijken dan samen welke mogelijkheden er zijn.