Klantmailing over veranderingen in de woningmarkt

Wij vertellen onze hypotheekklanten over de veranderingen in hypothekenland per 1 januari 2023. Bekijk de klantmailing direct!

Alle veranderingen per 1 januari 2023 op een rij

Al een aantal jaren informeren we onze klanten over de veranderingen voor dit nieuwe jaar zoals de NHG-wijzigingen en Prinsjesdagbesluiten die vanaf nu merkbaar zijn. Zoals een lagere eerste schijf inkomstenbelasting en de laatste stap verlaging van de hypotheekrenteaftrek enzovoort.

Kabinetsbesluiten voor woningbezitters en voor de woningmarkt

Btw-vrijstelling voor zonnepanelen: vanaf nu is er een btw-vrijstelling voor de aanschaf van zonnepanelen. Hiervoor kon je die btw terugvragen, alleen dat was wel wat werk en gedoe. #Prettig geregeld. Met ingang van 1 januari kun je voor één maatregel isolatiesubsidie (ISDE) aanvragen

Extraatje voor isolatie: de overheid stelt in 2023 en 2024 € 300 miljoen extra beschikbaar voor het beter isoleren van woningen. In 2022 kon je pas subsidie krijgen als je twee of meer isolatiemaatregelen nam. Vanaf 1 januari 2023 is deze subsidie via www.rvo.nl aan te vragen voor één duurzame maatregel.

Ook is er extra geld voor meer betaalbare woningen.

Voorbeeld klantmailing en verzending

Hier ziet u een voorbeeld van de klantmailing en leest u alle ins & outs op Aegon.nl. Tussen 9 en 23 januari 2023 (verzendperiode van twee weken) ontvangt elke klant deze mailing van ons.