HomeQgo is er nu ook voor adviseurs 

Een huis verduurzamen hoeft niet ingewikkeld te zijn. Wil uw klant weten wat verbeterd kan worden? En wilt u uw klant hierbij ondersteunen? Vanaf nu krijgt de klant samen met u inzicht in hoe het huis te verduurzamen. En hoeveel dat maandelijks bespaart op de energierekening. Makkelijk en snel geregeld met de huisscan van homeQgo. 

Wat is homeQgo en de huisscan? 

De gratis huisscan is een dienst van homeQgo. Hun missie is om het verduurzamen van huizen zo makkelijk mogelijk te maken. Want er zijn zoveel mogelijkheden, dat huiseigenaren wel wat hulp kunnen gebruiken. Samen met homeQgo bieden wij die hulp naar een duurzamer huis. 

Zo werkt de huisscan van homeQgo

In slechts 2 minuten doorloopt u samen de huisscan. 

  1. Vul de adresgegevens in en het advies wordt berekend; 
  2. U krijgt advies op maat: welke maatregelen kunnen worden getroffen en wat kan er worden bespaard. Ook krijgen jullie inzicht in welke subsidiemogelijkheden er zijn; 
  3. U kunt voor uw klant offertes óf een persoonlijk videogesprek met één van de energieadviseurs van homeQgo aanvragen.

Goed om te weten: op basis van de woning en wensen, maakt homeQgo een stappenplan om de woning te verduurzamen. Het advies kunt u als rapport downloaden en delen met uw klant.

Extra service, duurzaamheidsadvies op maat én helemaal vrijblijvend 

Verduurzamen is niet gratis. Energiebesparende maatregelen kosten al gauw een paar duizend euro. Om dat te financieren helpt u uw klant op weg in de mogelijkheden en geeft hierover advies. Daarbij speelt u, de adviseur, een belangrijke rol! Als extra ondersteuning om te helpen bij verduurzaming! Met de huisscan van HomeQgo biedt u uw klant dus een extra service. En het voordeel voor uw klant? Het duurzaamheidsadvies is gratis, snel en persoonlijk. 

Meer weten?

Op onze website vindt uw klant alle informatie over verduurzamen en kan via de link meteen starten met de huisscan: Verduurzamen.

De huisscan voor adviseurs is voor u beschikbaar als u ingelogd bent op ons Aegon Intermediair Portaal. Ga naar het contract van uw klant en kies bij “Handige tools” voor “Huisscan verduurzamen homeQgo”. Op de website van homeQgo vindt u daarnaast veelgestelde vragen

Huisscan voor adviseurs

Image
Jongeman achter laptop

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op. We helpen u graag!