Direct bevestiging voor verrekenen gekoppeld product

Aegon biedt klanten de mogelijkheid om de waarde van gekoppelde producten te verrekenen met het openstaande hypotheekbedrag. Iets wat niet bij alle geldverstrekkers mogelijk is. Dit service pluspunt maken we vanaf nu nog een stukje makkelijker voor u en uw klant.

Aanvraag bevestiging van verrekenen

Als u een klant adviseert bij het passeren van een hypotheek naar een andere geldverstrekker, is de kans groot dat deze partij een bevestiging van ons vraagt dat wij met het verrekenen akkoord zijn. Omdat dit verzoek via u als adviseur loopt, kan dit tot veel telefoon- en/of e-mailverkeer tussen Aegon en adviseurs leiden.

Regel het eenvoudig zelf

Om het proces te versnellen en zo u en uw klant beter van dienst te zijn, hebben wij voor deze situatie een standaard akkoordbevestiging gemaakt. U kunt deze bevestiging voortaan als PDF-document vanuit Aegon Intermediar Portal (AIP) downloaden en direct naar de nieuwe geldverstrekker versturen.

Tip!

U helpt ons en de notaris enorm door tijdig aan te geven dat er een gekoppeld product verrekend moet worden bij het passeren. Doe dit dus zo snel mogelijk.

Inzicht via AIP, wanneer u maar wilt

U vindt de brief ‘Bevestiging verrekenen gekoppeld product’ in AIP onder het kopje ‘downloads’. Wilt u meer weten over de hoogte van het bedrag van de hypotheekschuld of de waarde van het gekoppelde product? Dan vindt u deze informatie in het klantdossier in AIP. Het is dus niet langer nodig om contact op te nemen met een medewerker van Aegon Acceptatie & Beheer. Lekker makkelijk én direct geregeld.

Vragen of meer informatie?

Wilt u meer weten of heeft u vragen over dit proces? Neem dan contact op met uw accountmanager.