Addendum bij overbruggingskrediet

Vervalt een overbruggingskrediet voor passeren? Stuur een getekend addendum op

Soms verkoopt een klant de woning toch sneller dan eerder gedacht. Dan is een overbruggingslening niet meer nodig. Super fijn voor die klant! Hieronder leest u hoe wij hier mee omgaan als het bindend aanbod al getekend is.  

Eerdere aanpak 

Voorheen maakten we dan een nieuw renteaanbod op. Dat leverde voor u en ons extra werk op. Naar aanleiding van jullie feedback hebben we dit aangepast. Dus blijf vooral zulke suggesties doorgeven. Dat waarderen we!  

Nieuwe aanpak vanaf 3 juni 2024 

Stuur een getekend addendum in. Dat voegen we dan aan het bestaande bindend aanbod toe. Het addendum is te vinden onder downloads: https://www.aegon.nl/voor-adviseurs/downloads. 

Omdat u na het uitbrengen van een bindend aanbod geen documenten meer kunt uploaden, is het wel belangrijk dat u ons vraagt om een voorbehoud hiervoor open te zetten.

Goed om te weten 

Net zoals eerder blijft het belangrijk dat een klant wel meldt als er iets verandert vóór de afspraak bij de notaris. Denk bijvoorbeeld aan wijzigingen in gezinssamenstelling, woonsituatie of inkomenssituatie zoals: een (lopende) echtscheiding, verhuizing, ontslag of opzeggen van een baan, aangaan van een andere lening, etc. 

Heeft u vragen? 

Wilt u meer weten of heeft u vragen? Ga naar onze Virtuele Assistent: we helpen u graag!