Hartverwarmende eindejaarscampagne: “Wakker een haardvuurtje aan voor een ander”

Het is bijna weer zover... Dé tijd om samen met vrienden en familie feestelijk door te brengen. Ook dit jaar gaan we weer los met een mooie eindejaarscampagne! We vragen nu aandacht voor brandveiligheid én helpen tegelijkertijd mensen in energiearmoede. 

Wakker jij ook een haardvuurtje aan voor een ander?

Tijdens de feestdagen is de kans op brand extra groot. Denk aan vlam in de pan, brandende kaarsjes of de notoire bloempotkachel. We willen voorkomen dat mensen brandgevaarlijke oplossingen kiezen tijdens de feestdagen. Daarom bieden we vanuit Aegon een digitaal haardvuurtje aan. Zo creëren we bewustwording. En met dit digitale haardvuurtje help je ook nog een ander, die er niet zo warm bij zit dit jaar. Voor iedere keer dat iemand ons digitale haardvuurtje aan zet, doneren wij 1 euro aan Geldfit. Zo zorgen we er samen voor dat zoveel mogelijk mensen er warm bij kunnen zitten. Goed om te weten: ons doelbedrag is 65.000 euro. 

Hoe besteedt Geldfit de donatie? 

We werken samen met Geldfit als partner om mensen te helpen die in financiële problemen zitten. Een samenwerking die al jaren bestaat en past bij onze missie. Met deze actie zorgen we ervoor dat mensen die door de torenhoge energieprijzen hun rekeningen niet meer kunnen betalen, terechtkomen bij passende hulp. Onze donatie levert een belangrijke bijdrage hieraan. 

Deel de campagne met klanten 

Hoe meer mensen meedoen, hoe sneller we ons doel van 65.000 euro bereiken. Dus zeg het voort én deel deze actie met klanten en relaties. Bijvoorbeeld via LinkedIn of Facebook. Gebruik daarvoor bijvoorbeeld dit bericht:

Ik heb een digitaal haardvuurtje aangewakkerd voor een ander. Hiermee wordt één euro gedoneerd aan Geldfit. Met deze bijdrage helpt Geldfit mensen die geldzorgen hebben. Bijvoorbeeld door een hoge energierekening. Het doel is om 65.000 digitale haardvuurtjes aan te wakkeren. Doe je mee? Ga naar aegon.nl/haardvuurtje.

Benieuwd? 

Neem gerust een kijkje op onze landingspagina: www.aegon.nl/haardvuurtje. Of houd onze Facebook en LinkedIn in de gaten.