Prolongatieborderellen vanaf nu alleen digitaal

Tot nu toe verstuurden we de prolongatieborderellen ook per post. En dat betekende iedere maand een flinke stapel papier de deur uit. Dat kan en moet tegenwoordig anders. Vandaar dat we de borderellen vanaf eind oktober digitaal aanleveren. Wat dit betekent? En waar ze staan? Dat lees je hieronder.

Digitaal bij Financiële documenten

Allereerst betekent de wijziging dat je de prolongatieborderellen niet meer per post krijgt. Je krijgt ze uiteraard nog wel! Ze staan digitaal op het Aegon Intermediair Portaal (AIP) onder “Financiële Documenten” (onder Kantoor/Mijn kantoor/ Financiële Documenten). Dit zijn de belangrijkste zaken om te onthouden:

  • Alleen medewerkers met de rol “bu-intermediary-financieel-rekening-courantdigitaal” hebben toegang tot de “Financiële Documenten”. De hoofdgebruiker van AIP van jouw kantoor kan deze rol toekennen en ook nieuwe accounts aanmaken.
  • De directie van je kantoor ontvangt een brief met daarin meer informatie. Ook staat daarin het e-mailadres waar een berichtje naartoe gaat zodra de nieuwe borderellen online staan. Je vindt ze terug onder Algemeen > Kantoor > Financiële Documenten.

Heb je vragen of opmerkingen?
Je accountmanager helpt je graag verder. Heb je geen accountmanager? Dan kun je ons natuurlijk ook bellen. Op de contactpagina van AIP zie je hoe je ons het best bereikt. Ook bij technische vragen over AIP.