Aegon Nederland en a.s.r. gaan samen verder als één sterke Nederlandse verzekeraar

Zojuist hebben we bekendgemaakt dat alle activiteiten van Aegon Nederland (inclusief Knab, TKP, Nedasco en Robidus) en a.s.r. samen verder gaan als één sterke Nederlandse verzekeraar.

Duurzame sterke speler
Door al onze activiteiten samen te voegen zorgen wij er voor dat wij gezamenlijk een duurzame en sterke speler blijven op de Nederlandse financiële markt. Dat doen we graag samen met u. We geloven in het businessmodel waarin de samenwerking met u als adviseur een sleutelrol speelt. Nu en in de toekomst.

Voorlopig verandert er niets
De transactie is ter goedkeuring voorgelegd aan de toezichthouders. Wij verwachten de transactie in de tweede helft van 2023 af te ronden. Dit betekent dat er tot dat moment niets verandert voor u en uw klanten. Beide organisaties blijven tot die tijd zelfstandig opereren op de Nederlandse markt. Onze producten en diensten blijven beschikbaar en u houdt uw huidige contactpersoon. Vanzelfsprekend kunnen u en uw klanten vertrouwen op de activiteiten en diensten zoals u van ons gewend bent.

Heeft u nog vragen?
Wij hopen u op deze manier, voor nu, voldoende geïnformeerd te hebben en dat we de komende periode op u kunnen blijven rekenen als partner. Heeft u op dit moment vragen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon. Deze staat graag voor u klaar. Uiteraard houden wij u op de hoogte van relevante ontwikkelingen.