Aegon plant bomen na autoreparaties

Het milieu en onze voetafdruk: we zijn er bij Aegon veel mee bezig. Zo werken we alleen met duurzame herstellers, die denken aan het milieu. Ook geven we graag iets terug aan de natuur om onze voetafdruk nog kleiner te maken. Daarom zijn we gestart met het planten van bomen na autoreparaties. De eerste bomen staan inmiddels stevig in de grond! 

Duurzaamheidskeurmerk

Alle herstellers waar we mee samenwerken hebben een duurzaamheidskeurmerk, waarvan 90% van GroenGedaan. Zo weten uw klanten zeker dat we een schade duurzaam laten repareren of herstellen. Toch vragen reparaties meer van de natuur dan we willen. Daarom doen we nu bij autoreparaties iets extra’s door bomen te planten. Zo geven we samen iets terug aan de natuur.

Een spiegelhanger in de auto

Is de auto van uw klant gemaakt na schade? Dikke kans dat de volgende spiegelhanger dan in de auto hangt. Zo zijn uw klanten ook op de hoogte van deze groene actie.

Over Trees for All

Stichting Trees for All plant de bomen voor ons - in Nederland en in het buitenland. Neem gerust een kijkje op hun site voor meer informatie. Daarnaast leest u op onze eigen website meer over het duurzaam schadeherstel bij Aegon in het algemeen.

Heeft u andere vragen?

Neem gerust contact op met uw accountmanager. We helpen u graag, altijd.