Online inzicht in het aanvraagtraject van de Aegon AOV

Image
Schade melden via adviseur

Vanaf nu heb je eenvoudig inzicht in het aanvraagtraject van de Aegon AOV. In het Aegon Intermediair Portaal zie je in welke fase van het aanvraagtraject je klant zit. Je ziet de status van de aanvraag van een nieuwe AOV, maar ook voor een dekkingswijziging.

Compleet en snel inzicht in de status van je aanvraag

Je hebt zowel inzicht in de status van het technische als van het medische traject. Je ziet welke stappen er al zijn doorlopen en wat de vervolgstappen zijn. Zo ben je continue op de hoogte van het aanvraagtraject.

Waar vind je de status van het AOV-aanvraagtraject?

Om de status te zien log je eerst in op het Aegon Intermediair Portaal. In een paar klikken ben je helemaal op de hoogte van de status voor je klant.

1. Op de pagina Inkomen vind je onder Producten het blok ‘Lopende AOV aanvragen’:

Image
statusupdate 1

2. Als je daar op klikt krijg je een overzicht van alle lopende aanvragen. Je ziet de aanvragen voor een nieuwe AOV en voor dekkingswijzigingen:

Image
Statusinzicht AOV inzage

3. Klik op de aanvraag waarvan je de status wilt zien. Je krijgt dan een overzicht van het technische en medische traject. Per traject zie je welke stappen al zijn doorlopen en wat de vervolgstappen zijn. Deze informatie wordt binnenkort nog uitgebreid. Je ziet dan voor de stap ‘medisch onderzoek’ extra detailinformatie. Rechts op deze pagina zie je het blok ‘Open taken’. Hierin zie je welke taken er nog voor je openstaan. Als je hierop klikt krijg je de taak te zien zodat je die kunt uitvoeren.

Image
Detailinzicht AOV inzage

Ons klantenteam Zelfstandig Ondernemer staat voor je klaar

Wil je meer weten over het statusoverzicht van het AOV-aanvraagproces? Of heb je een vraag over onze AOV? Neem gerust contact op met ons klantenteam Zelfstandig Ondernemer: je vaste aanspreekpunt om snel te schakelen of als je even wil sparren.

Usabilla Feedback