Oorlog en onze schadeverzekeringen

We kunnen en willen het eigenlijk niet geloven. Toch is het zo. Rusland is Oekraïne binnengevallen. Heeft u vrienden of familie in het gebied? Dan wensen we u ontzettend veel sterkte. Aegon veroordeelt de inval en hoopt dat het geweld zo snel mogelijk stopt. Tegelijkertijd werken we hard aan heldere informatie voor u en uw klanten, vandaar dit bericht.

 

Uitgebreide informatie op onze website

Op www.aegon.nl/oorlog-en-je-schadeverzekeringen hebben we veelgestelde vragen rondom de situatie in Oekraïne, Rusland en Wit-Rusland verzameld. Zowel voor u als voor uw klanten. De vragen gaan vooral over wat wel en niet is gedekt op de reisverzekering. Ook geven we tips: bijvoorbeeld wat klanten het best kunnen doen als zij al een reis geboekt hebben. Of waar ze terecht kunnen met hun vragen.

 

Aegon spreekt zich uit

Op 28 februari 2022 heeft Aegon zich uitgesproken over de Russische inval in Oekraïne. In het kort betekent dat het volgende: we veroordelen de agressie tegen Oekraïne en roepen op om het geweld zo snel mogelijk te stoppen. Het volledige persbericht leest u op onze website.

 

Heeft u vragen?

Of andere zorgen? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag.