Rechtsbijstandverzekering Flex is live

Het is zover! Onze nieuwe Rechtsbijstandverzekering Flex is live. En dat betekent dat u de verzekering per direct aan kan bieden aan uw klanten. Er staat van alles voor u klaar: een gloednieuwe productpagina, een bijgewerkt Marketingplein en natuurlijk ons webinar van 25 november. U leest er meer over in dit bericht.

Aanvullende info en brieven Rechtsbijstandverzekering Flex

Alle ins en outs over de Rechtsbijstandverzekering Flex staan op de gloednieuwe productpagina op het Aegon Intermediair Portal. U leest hier onder meer wat de dekkingen inhouden, wat de belangrijkste kenmerken zijn én er staat een verschillenoverzicht. Op zoek naar voorbeeldbrieven, banners of leaflets? Neem dan een kijkje op het Marketingplein van Aegon Schade.

In 4 stappen oversluiten naar Flex 

Laat u een bestaande klant overstappen naar onze Rechtsbijstandverzekering Flex? Dat kan! Ga in dat geval als volgt te werk:
1.    Ga naar het Aegon Intermediair Portal.
2.    Voeg het nieuwe product toe aan het pakket van uw klant.
3.    Wacht tot de nieuwe polis is geaccepteerd.
4.    Royeer de oude rechtsbijstandverzekering.

Laat u in 45 minuten bijpraten

Op 25 november gaven Aegon en ARAG samen een webinar over de nieuwe Rechtsbijstandverzekering Flex. In 45 minuten gingen we in op de kenmerken van de nieuwe rechtsbijstandverzekering, de verschillen met het oude product én natuurlijk de verkoopkansen. Ook kwamen meerdere vragen van adviseurs aan bod. Webinar gemist? Kijk het gerust terug!

Webinar terugkijken
 

Vragen of hulp nodig?

Meer weten over de Rechtsbijstandverzekering Flex? Kijk snel op de speciale productpagina op het Aegon Intermediair Portal of bekijk het webinar.Of neem contact op met uw accountmanager. Hij of zij helpt u graag.