Langverwachte verhoogde inschrijving is er!

Hypotheek voor een hoger bedrag inschrijven bij de notaris? Dat is vanaf vandaag ook mogelijk voor klanten die een nieuwe Aegon-hypotheek afsluiten!

Verhoogde inschrijving in de praktijk

Het aanvragen van een verhoogde inschrijving doet u zoals u gewend bent via uw adviespakket. De Acceptatiehandleiding wordt zo snel mogelijk aangevuld met informatie over verhoogde inschrijving.

Goed om te weten: een verhoogde inschrijving is niet mogelijk bij een Aegon-hypotheek in combinatie met een Starterslening of een lening waarbij sprake is van KoopGarant-bepalingen. Een verhoging op een lening met NHG is alleen mogelijk als de verhoging ook met NHG wordt afgesloten.

Bedankt voor uw feedback

Verhoogde inschrijving stond hoog op uw verlanglijstje. Dankzij uw herhaalde feedback over het belang van deze mogelijkheid, is dit nu gerealiseerd. Blijf uw wensen en feedback doorgeven. Zo kunnen wij onze dienstverlening nóg beter op uw behoeftes afstemmen.

Vragen?

Lees de FAQ of raadpleeg onze Virtuele Assistent op het Aegon Intermediair Portaal. De VA is 24/7 bereikbaar. Of chat eenvoudig met een medewerker. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw accountmanager. U vindt de contactgegevens van uw accountmanager op de hypotheken-overzichtspagina.