Aegon introduceert: Rechtsbijstandverzekering Flex


Alleen juridische hulp verzekeren die écht nodig is? Het kan met onze vernieuwde Rechtsbijstandverzekering Flex. We hebben straks voor ieder wat wils. Ook voor huurders en mensen met een kleinere portemonnee. Nieuwsgierig? In dit artikel zetten we alvast wat zaken op een rij.

Wat is Rechtsbijstand Flex?

Onze vernieuwde rechtsbijstandverzekering. Het is een flinke verbetering (al zeggen we het zelf). De meest opvallende verandering? We hebben de modules opnieuw ingedeeld. Daardoor is het straks mogelijk om de module Verkeer los af te sluiten. Zonder andere modules dus. Zo houden we de verzekering flexibel én voordeliger dan onze huidige rechtsbijstandverzekering.

Nieuwe dekkingen

Het nieuwe product heeft vijf verschillende dekkingen. Twee daarvan zijn de basisdekkingen Consument en Verkeer. Hier moet een klant minimaal één van afsluiten. Daarnaast zijn er drie aanvullende dekkingen: Wonen, Inkomen & Arbeid en Fiscaal recht & Vermogensbeheer. In het webinar van 25 november 2021 licht Anne Luut Dijkstra (ARAG) de dekkingen uitgebreid toe. Wil je erbij zijn? Meld je direct aan.

Vertrouwde samenwerking met ARAG

Voor het vernieuwde product blijven we samenwerken met onze partner ARAG. Zij hebben voor iedere zaak een expert in huis. Bieden ook juridisch advies als er nog geen conflict is. En voor spoedgevallen zijn ze 24/7 bereikbaar. Dus ook buiten kantoortijden.

Meld je aan voor het webinar Rechtsbijstand Flex

Als adviseur speel je een essentiële rol. Zeker als het gaat om juridische bescherming van onze gezamenlijke klanten. Bijvoorbeeld als ze gaan verbouwen of verhuizen. Op 25 november 2021 praten we je in ons webinar voor adviseurs bij over de belangrijkste facetten van ons nieuwe product. Ook bespreken we nieuwe verkoopkansen, de start van de verkoop én kun je direct vragen stellen via de chat. 

Aanmelden webinar 

Meer weten of vragen?

Neem contact op met je accountmanager. Hij of zij helpt je graag.