Aegon Adfis stopt

Per 1 juli stopt de dienstverlening van Aegon Adfis. Ooit gestart als Fiscaal Adviesbureau Aegon en daarna uitgegroeid tot zeer gewaardeerd (fiscaal juridisch) expertiseplatform. De keuze om te stoppen met het label Aegon Adfis past bij de nieuwe koers van Aegon, maar doet niets af aan de kwaliteit van het platform.

Focus op financiële dienstverlening

Nog niet zo lang geleden vormden verzekerde pensioenen en levensverzekeringen het fundament van Aegon als bedrijf. Dat is echter snel aan het veranderen. Veranderde klantwensen en de langdurig lage rente hebben ervoor gezorgd dat we ons bedrijf hebben moeten aanpassen. De aandacht is verschoven naar Aegon Cappital, Hypotheken, Knab en andere vormen van financiële dienstverlening. In deze bedrijfsonderdelen ligt nu ook de kennis om adviseurs en werkgevers inhoudelijk bij te praten over belangrijke dossiers zoals het pensioenakkoord.

Gevolgen van het stoppen van Aegon Adfis

De laatste nieuwsbrief van Aegon Adfis is deze week verstuurd. De informatie op de website blijft voorlopig nog beschikbaar. Bedrijfsonderdelen zoals Aegon Cappital en Inkomen informeren u vanaf nu over belangrijke wetsontwikkelingen. Zeer geïnteresseerd in pensioenontwikkelingen? Volg dan ook het expertisecentrum van TKP. Bekijk ook de praktijkvraag 'waar kan ik voortaan terecht met mijn vragen en informatie over inkomen voor later?'.  

Wij danken de collega’s van Aegon Adfis voor al voor het werk en de passie die zij de afgelopen jaren in Aegon Adfis gestoken hebben.