Nieuwe preventiedienst: de bedrijfsscan

Wil u klant weten hoe zijn bedrijf ervoor staat? Daarvoor introduceren we een nieuwe preventiedienst: de bedrijfsscan. Deze scan biedt uw AOV-klanten kosteloos inzicht in de financiën, het netwerk en de innovatiekracht van hun bedrijf. En ze krijgen advies voor verbetering.

Een gratis scan voor uw AOV-klanten

Onze partner Siemwork heeft speciaal voor AOV-klanten een scan ontwikkeld die inzicht geeft in verschillende bedrijfsaspecten. De scan bestaat uit 7 thema’s: bedrijf, werk, financiën, innovatie, zichtbaarheid, netwerk en toekomst. Klanten kiezen zelf welke thema’s ze interessant vinden. Voor elk thema genereert de scan een persoonlijk advies.

De bedrijfsscan is kosteloos. Willen uw klanten aanvullend advies? Dan kunnen zij zelf contact opnemen met Siemwork. Hier zijn wel kosten aan verbonden. Goed om te weten: Aegon ontvangt geen enkele informatie over de inhoud van de scan. Alles wat uw klant deelt blijft anoniem en heeft geen effect op de verzekeringssituatie en/of polis.

Kent u onze andere preventiediensten al?

Ook als uw klant niet arbeidsongeschikt is, biedt Aegon AOV ondersteuning. Met onze preventiediensten voorkomen we dat uw klanten uitvallen. Zo kunnen ze bijvoorbeeld ook gebruik maken van coaching om beter om te gaan met spanning en stress. En krijgen klanten korting op de fietsnavigatie van MIO. Hebben uw klanten iets anders nodig? Dan kunnen ze ons altijd bellen. Samen bekijken we wat nodig is om uitval te voorkomen. Kijk snel op aegon.nl en ontdek wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen.

Gratis coaching voor Aegon AOV-klanten

Voor veel ondernemers zijn dit heftige tijden. Dat kan voor stress- en spanningsklachten zorgen. Coaching kan helpen om hiermee om te gaan. Herkent u stress en spanning bij uw klanten? Overweeg dan om hen te wijzen op de gratis coaching die Aegon biedt vanuit de Aegon AOV. De coaching wordt verzorgd door onze partner Condite. Condite is een professionele organisatie die veel ervaring heeft met de begeleiding van zelfstandig ondernemers.

Sportieve actie: Korting op de fietsnavigatie van MIO

Fietsen is een ideale manier om fit te worden. Daarom krijgen onze klanten maar liefst 30% korting op de fietsnavigatie van MIO. En voor de doorzetters ligt er nog een leuk extraatje klaar. Zij krijgen van Aegon nog eens 20% extra korting als ze 1.000 kilometer per jaar fietsen. Zo stimuleren wij klanten om meer te bewegen en gezond en fit te blijven.

Ontdek alle slimme preventiediensten

Heeft u klanten met een Aegon AOV? Wijs ze dan op onze slimme preventiediensten. U vindt alle informatie op: Arbeidsongeschiktheid voorkomen? Dan doen we samen!

Begin 2021 breiden we de preventiediensten uit. We houden u daarvan natuurlijk op de hoogte!

Meer weten?

Neem contact op met onze preventiemedewerkers via preventieaov@aegon.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw relatiemanager.