Maak gebruik van onze mail met vragen over corona en reizen

Er staat iets nieuws voor u klaar op het MarketingPlein. Een mail met veelgestelde vragen over corona en de Aegon Doorlopende Reisverzekering. Gebruik ‘m gerust voor uw klanten! Want veel klanten hebben vragen: waar ben ik voor verzekerd met mijn reisverzekering? Neem annulering, hulpverlening of een coronatest. Een kans om klanten proactief te helpen! Op zoek naar meer antwoorden? Kijk dan naar de veelgestelde vragen op onze speciale coronapagina.

Twee versies op het MarketingPlein

U vindt twee verschillende versies van de mail op het MarketingPlein: voor uw klanten met de basisdekking en één voor allriskklanten. Het verschil zit in vraag twee van de 5 veelgestelde vragen. Deze berichten hebben wij dus al voor u geschreven, ook hebben we deze zelf verstuurd naar onze directe klanten. Uiteraard kunt u de berichten aanpassen naar eigen wens. Ook kunt u bij ons de klantenbestanden opvragen. U hoeft de mail dus eigenlijk alleen nog maar te versturen naar uw klanten. Bekijk direct de mail.

Hulp nodig?

Neem dan contact op met uw accountmanager. Hij of zij helpt u graag, altijd. Dan zijn we ook benieuwd of u gebruikmaakt van deze mail.

Heeft u het MarketingPlein al ontdekt?

Heeft u al eerder al een digitaal rondje gelopen op het gloednieuwe MarketingPlein? Dé plek waar we middelen met je delen. Van e-mails en klantenbestanden, tot brochures en banners. Kant-en-klaar. Alles om nieuwe klanten te overtuigen én bestaande te verrassen. Zoals nu met handige antwoorden op vragen over corona en reizen.

Bekijk het MarketingPlein