Actie voor AOV-klanten: korting op fietsnavigatie

Maar liefst 30%. Dat is de korting die AOV-klanten krijgen op fietsnavigatie van MIO. Want nu de sportscholen nog dicht zijn pakken we de fiets om fit te blijven. En met de zomer voor de deur gaan we dat nog vaker doen. Dan is goede fietsnavigatie erg handig. Daarom deze sportieve actie met onze partner MIO.

De actie werkt als volgt. Klanten met een Aegon AOV kiezen online een navigatiemodel van MIO uit. Ze vullen hun polisnummer in en krijgen dan automatisch 30% korting op de aankooprijs. Makkelijk en snel.

Extra korting voor kilometervreters

Fietst uw klant minimaal 1.000 kilometer per jaar? Dan krijgt hij of zij 20% extra korting. Voor in totaal dus 50% korting op de fietsnavigatie. Hiermee stimuleren we onze klanten om fit te blijven. En niet alleen fysiek, maar ook mentaal. Een lekkere fietstocht helpt namelijk tegen stress. Zo hebben mensen die 1 keer per week naar het werk fietsen hebben 20 procent minder kans op stress.

Fietsnavigatie met leuke extra’s

MIO heeft allerlei opties in hun fietsnavigatie verwerkt. Fietsers krijgen bijvoorbeeld 3 verrassingsroutes naar de bestemming. Of een melding als ze langs een interessante plek rijden. Leuk voor mensen die vooral in dezelfde omgeving hun ritten maken.

Onze slimme preventiediensten

Laat uw klanten met een Aegon AOV kennismaken met onze preventiediensten. Voorkomen is immers genezen. Op deze webpagina vindt u alles over deze diensten. Die breiden we overigens binnenkort uit. We houden u op de hoogte!

Meer weten?

Mail ons dan: preventieaov@aegon.nl. Of neem contact op met uw relatiemanager. Net wat u fijn vindt!