Aegon Autoverzekering nu te vergelijken op My TP

Aegon Schade Particulier wil u gemak bieden. Deze vergelijkingstool past dus perfect. My TP nu ook met onze autoverzekeringen. U vergelijkt op een eenvoudige en snelle manier premies én voorwaarden.

Efficiënt: geen dubbele invoer meer

Een koppeling met ons extranet, Aplaza en diverse CRM-pakketten past volledig in onze visie om ketenintegratie te verbeteren. Minder handwerk of dubbele invoer voor u.

Sinds 19 april vindt u onze autoverzekeringen op My TP

Wij zijn gestart met de autoverzekeringen. Later voegen we ook onze woon-, aansprakelijkheid- en rechtsbijstandsverzekeringen aan My TP toe. Wij houden u op de hoogte van onze voortgang.

Over My TP

My TP is een tool voor adviseurs waarmee u particuliere verzekeringsproducten van maatschappijen vergelijkt. Rick Mulderij bedacht het.

  • In 2020 en 2021 is My TP verkozen tot het beste vergelijkingsprogramma in de markt door Bureau DFO!
  • Focus op het terugdringen van de handmatige invoer in veel verschillende systemen of extranetten. Start een vergelijking vanuit uw CRM-systeem en neem de gegevens met één druk op de knop mee naar het gewenste extranet.

Meer weten?

Over deze ontwikkeling of de mogelijkheid om via ons op Aplaza aan te sluiten? Neem dan contact op met uw accountmanager. Wij helpen u graag! Altijd!