Wéér als beste uit de test: de Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal

Onze Aegon Autoverzekering Allrisk Royaal is in april 2021 weer als beste uit de test gekomen bij de Consumentenbond. Trots! De Consumentenbond beoordeelt deze verzekering met een 8,6.

We bieden onze autoverzekering in drie allrisksmaken aan: basis, compleet en royaal. Het predicaat ‘Als beste uit de test’ geldt specifiek voor onze allrisk royaal-dekking. In 2019 waren we ook al de eigenaar van dit waardevolle predicaat, voor dezelfde dekking.

 

Beste uit de test = beste kwaliteit

Onze allrisk-royaal-dekking scoort in het bijzonder goed op:

1. De dagwaardebepaling

Dus de manier waarop we de dagwaarde vaststellen en met welk percentage we dit bij schade standaard verhogen. Eerlijk en in het voordeel van de klant.

2. De hulpverlening in binnen- én buitenland

Onze hulpverlening is heel goed in vergelijking met andere verzekeraars. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van vervangend vervoer, berging en stalling van de auto bij pech. Of de vergoeding bij het tanken van een verkeerde brandstof.

3. Schadeherstel

Zoals dekking bij schadeherstel door een niet gecontracteerde hersteller.

Test helpt consumenten op weg met lastige keuze

Waarom deze test? Nou, het is voor veel consumenten vaak een lastige klus om een goede keuze te maken tussen autoverzekeringen. Daarom beoordeelt de Consumentenbond voortdurend tientallen autoverzekeraars op premie, dekking en voorwaarden. Om de consumenten op weg te helpen bij het afsluiten van een verzekering.

Heeft u vragen?

Wilt u meer weten over de test? Neem contact op met uw accountmanager. We helpen graag.