Wegens succes verlengd: de welkomstkorting

De beste verzekering tegen de beste prijs. Goed voor uw klanten. Daarom gaven wij de afgelopen maanden een welkomstkorting op 5 verschillende verzekeringen. Dat was een groot succes. Daarom is besloten deze actie te verlengen. Goed nieuws! Neem daarom altijd onze verzekeringen mee in uw vergelijking. Bekijk het voordeel voor uw klant.

Voor welke verzekeringen geldt de welkomstkorting ook alweer? 

De welkomstkorting wordt gegeven op onze volgende 5 verzekeringen: Inboedelverzekering, Opstalverzekering, Doorlopende Reisverzekering, Aansprakelijkheidsverzekering en de Autoverzekering. Bovendien geldt dat voor zowel de basis- als de allriskvarianten. 

De welkomstkorting in 5 stappen

  1. De welkomstkorting varieert van 1 tot 20 procent
  2. De welkomstkorting uw klant krijgt hangt af van zijn of haar situatie. Wanneer u de gegevens invult ziet u dit vanzelf. U hoeft verder niets te doen.
  3. De korting stopt automatisch na 12 maanden. Daarna betaalt uw klant de vastgestelde premie.
  4. Is de verzekering onderdeel van een bestaand Woon-& VrijeTijd-pakket voor het prolongatiemoment? Dan krijgt uw klant korting tot de prolongatie en loopt deze daarna nog 12 maanden door. De Autoverzekering is geen onderdeel van dit pakket.
  5. Bent u Premiumadviseur bij ons? Dan heeft u andere voordelen dan deze welkomstkorting. U ontvangt een mail met meer uitleg van ons. 

Wilt u meer weten over de welkomstkorting?

Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.