Gefaseerde lancering nieuwe Rechtsbijstandverzekering Flex

Wij hebben de Rechtsbijstandverzekering Flex op de markt gebracht. Dit product volgt de huidige rechtsbijstandverzekering op. Een nieuw product. Met behoud van kwaliteit. Voor een meer concurrerende prijs. We lanceren de Rechtsbijstandverzekering Flex op een andere manier dan u gewend bent. Met eerst twee basisdekkingen. De adviseurs die de huidige rechtsbijstandverzekering verkopen, hebben we al eerder geïnformeerd. Zij ontvingen hierover een mail op 21 januari 2021.

Een pilot om tot de beste prijs kwaliteit combinatie te komen

We doen het anders dan anders. Uw feedback hebben we verwerkt in de nieuwe Rechtsbijstandverzekering Flex. Zo is Verkeer nu een basisdekking en is daardoor los af te sluiten. Naast de basisdekking Consument. Met een pilot in het online kanaal halen we feedback van de eerste klanten op.

En als er in die periode klanten zijn die een uitgebreidere verzekering willen. Dan kunnen zij de bestaande rechtsbijstandverzekering vanzelfsprekend nog steeds via u afsluiten.

Wanneer kunt u het product gaan verkopen?

Na uitbreiding met aanvullende dekkingen zoals Wonen en Arbeid & Inkomen. Met behoud van de kwaliteit die u van ons gewend bent. En een meer concurrerende prijs.

Zodra u de nieuwe verzekering met de aanvullende dekkingen kunt verkopen, stoppen we met de verkoop van de bestaande verzekering. Voorlopig heeft dit geen gevolgen voor uw huidige klanten. Wij houden u op de hoogte.