Hoe we onze AOV-klanten graag helpen bij de preventie

Voorkomen is beter dan genezen. Daarom proberen we te voorkomen dat uw en onze klanten uitvallen. Dat doen we met verschillende preventiediensten. Wat dat voor uw klant betekent? 

Ook als uw klant niet arbeidsongeschikt is, biedt de Aegon AOV ondersteuning. Met onze preventiediensten voorkomen we dat uw klant uitvalt. Zo kan hij bijvoorbeeld gebruikmaken van coaching om beter om te gaan met spanning en stress. En krijgen onze klanten korting op de fietsnavigatie van MIO. Heeft uw klant wat anders nodig? Hij of zij kan ons altijd bellen. Dan bekijken we samen wat nodig is om te voorkomen dat uw klant uitvalt. Kijk snel op aegon.nl en bekijk wat wij voor u en uw klanten kunnen betekenen.

Gratis coaching voor Aegon AOV-klanten

Voor veel ondernemers zijn dit heftige tijden. Dat kan voor stress- en spanningsklachten zorgen. Coaching kan helpen om hiermee om te gaan.

Herkent u stress en spanning bij uw klanten? Overweeg dan om hen te wijzen op de coaching die Aegon biedt. Aegon biedt ondernemers met een Aegon AOV gratis coaching. We bieden coaching aan via onze partner Condite. Condite is een professionele organisatie die veel ervaring heeft met de begeleiding van zelfstandig ondernemers.

Coaching van Condite: digitaal én persoonlijk

De coaching van Condite is speciaal ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers. Condite vraagt uw klant om vooraf een vragenlijst in te vullen. Binnen een week neemt een professional van Condite telefonisch contact met uw klant op. Deze geeft in drie persoonlijke telefonische gesprekken adviezen en tools om de problemen aan te pakken. Uw klant leert om zijn werk duurzaam in te richten. En om balans te houden – thuis én op het werk. De nadruk ligt op het weer met plezier werken en leven.

Sportieve actie: korting op de fietsnavigatie van MIO

Fietsen is een ideale manier om fit te worden. Daarom krijgen onze klanten maar liefst 30 procent korting op de fietsnavigatie van MIO. En voor de doorzetters ligt er een leuk extraatje klaar. Zij krijgen van Aegon nog eens 20% extra korting als ze 1.000 kilometer per jaar fietsen. Zo stimuleren wij klanten om meer te bewegen en gezond en fit te blijven.

Laat uw klanten gebruikmaken van onze preventiediensten

Heeft u klanten met een Aegon AOV? Wijs ze dan op onze slimme preventiediensten. U vindt alle informatie op onze webpagina: Arbeidsongeschiktheid voorkomen? Dan doen we samen!

Begin dit jaar breiden we onze preventiediensten uit. We houden u daarvan natuurlijk op de hoogte!

Meer weten?

Neem dan contact op met onze preventiemedewerkers Sophie Boers of Daphne van Duijnhoven via preventieaov@aegon.nl. Of natuurlijk met uw relatiemanager.