Nieuw: inzicht in polisgegevens van uw AOV-klanten in AIP

Nummer 1 op het wensenlijstje van veel adviseurs? Snel de klant- en polisgegevens van AOV-klanten kunnen checken. Die wens gaat nog vóór de Kerst in vervulling. Want u vindt de gegevens van uw klant voortaan in het Aegon Intermediair Portal (AIP). Klik op het tabblad ‘Inkomen’ en zoek op de naam of het polisnummer van uw klant.

U ziet alle informatie van het polisblad

U heeft toegang tot gedetailleerde klant- en polisgegevens. U ziet deze gegevens door op de detailgegevens van de klant te klikken. U ziet daar alle gegevens die ook op het polisblad staan:

[[{"fid":"192277","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"inzicht in polisgegevens van uw AOV-klanten in AIP","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"inzicht in polisgegevens van uw AOV-klanten in AIP","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"inzicht in polisgegevens van uw AOV-klanten in AIP","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

We breiden AIP stap-voor-stap voor u uit

Op dit moment kunt u een polis via AIP opzeggen als uw klant dit wil door de recent aangekondigde premieverhoging. Binnenkort kan dit ook voor alle andere opzegredenen. We breiden AIP daarna stap-voor-stap uit met andere wijzigingen die u zelf kunt doorvoeren. Wij houden u daarvan natuurlijk op de hoogte.

Het klantenteam AOV staat voor u klaar

Meer weten over AOV? Maak kennis met het Klantenteam AOV en onze dienstverlening. Wij zijn het vaste aanspreekpunt waarmee u snel kunt schakelen en sparren. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw relatiemanager.