Podcast: uw schadeportefeuille oversluiten? Adviseur Thorgerd deelt zíjn ervaring

Directeur Frank van Wessel in gesprek met adviseur Thorgerd van Veldhuijzen

Stel: u overweegt uw portefeuille over te sluiten... Misschien heeft u vragen: Hoe gaat dat dan? Hoe verloopt de samenwerking, en wat kunt u verwachten als adviseur? En wat biedt Aegon u precies? Vragen die meer adviseurs hebben, weten wij. Adviseur Thorgerd van Veldhuijzen deelt zijn ervaring met u, in onze podcast Kennisdeler. Zijn Adviesgroep Veko uit Woerden heeft een deel van de schadeportefeuille overgesloten naar Aegon. Hij blikt terug sámen met Frank van Wessel, onze nieuwe schadedirecteur bij Aegon. Geeft tops en ook tips. Goed om mee te nemen in úw overwegingen?

Verder in deze podcast...

Bij Aegon doen we er alles aan om het voor u steeds sneller en makkelijker te maken. Denk aan slim digitaal werken en speciale services. Frank van Wessel vertelt enthousiast over zijn ambities in de podcast. Thorgerd van Veldhuijzen geeft in ieder geval aan nu al erg blij te zijn met de premiumbediening die zijn kantoor krijgt. “Die experts van Aegon hebben overal een antwoord op en denken altijd met ons mee!” Benieuwd hoe hij als man van de praktijk verder tegen de ambities van Aegon aankijkt? U hoort het allemaal in deze podcast.

Podcast Kennisdelers

  • Onderwerp: het oversluitprogramma van Aegon en de ambities van Schade Particulier
  • Met: adviseur Thorgerd van Veldhuijzen van Adviesgroep Veko en Frank van Wessel directeur Schade bij Aegon
  • Duur: 28 minuten

 

Luister nu

Meer weten of tips voor onderwerpen?

Kennisdelers is onze podcast speciaal voor adviseurs. Zo praten we met experts over de laatste ontwikkelingen rondom pensioen. Of over sociale zekerheid. En nu ook over particuliere schadeverzekeringen. Heeft u vragen? Of een idee voor een volgend onderwerp voor onze podcast? Laat het uw accountmanager weten: we zijn erg benieuwd!