Succesvolle video’s over verzamelingen: iets voor u om te gebruiken?

Heeft u ‘m heel toevallig langs zien komen op Facebook? Onze video over de Nintendoverzameling van Mandy. Of de Barbieverzameling van Liesbeth. Deze video’s zijn héél goed bekeken op social media en hebben veel positieve reacties gekregen. Als u wilt, kunt u deze video’s ook laten zien aan klanten.

​Is jouw verzameling goed verzekerd?

Die vraag staat centraal in onze twee video’s over verzamelingen. Want veel consumenten hebben een verzameling, maar weten vaak niet wat de waarde daarvan is. En realiseren zich niet dat het verstandig is om hun verzameling te verzekeren. Dat kan met onze inboedelverzekering.

Anders dan anders

We plaatsen diverse blogs, berichten en tips op onze social mediakanalen. Zoals Facebook. We wilden eens wat anders, dan anders. Iets opvallends. Daarom maakten we twee video’s over verzamelingen. De video’s zijn documentaire-achtig. Aansprekende verhalen, met leuke mensen. Kijk maar eens:

Video over de Nintendoverzameling

Video over een Barbieverzameling

Succesvolle video’s

Waarbij de Nintendovideo het meest is bekeken. Ook kregen we veel reacties. Zo hebben we ruim 1.200 positieve reacties gekregen op de Nintendovideo. En dat is veel in vergelijking met andere video’s die we plaatsen. We hebben met deze video’s dus veel mensen bereikt met een relevante boodschap.

Wilt u deze video’s gebruiken?

Dat kan! U kunt de video’s bijvoorbeeld plaatsen op uw website. Of meesturen met een nieuwsbrief. We vinden het dan wel fijn als u erbij vermeldt dat de video’s zijn gemaakt door Aegon (bronvermelding). Wilt u meer weten over de video’s? Of heeft u andere vragen? Neem dan gerust contact op met uw accountmanager.