Even kennismaken met Patricia de Groot

Dit keer ben ik aan de beurt. Patricia de Groot is mijn naam. Leeftijd is maar een getal, dus dat laten we maar voor wat het is. In het klantenteam Inkomen Collectief ben ik acceptant Groot Zakelijk (meer dan 250 werknemers).

Over mijzelf

Ik ben geboren en opgegroeid in Den Haag maar woon al jaren in het prachtige Berkel en Rodenrijs. Ik ben getrouwd met Rob, moeder van 3 thuiswonende volwassen kinderen en heb ook nog 2 honden en 3 katten. Volle bak dus en lekker druk. Zeker nu iedereen zijn kantoor aan huis heeft. Om de drukte te ontvluchten tour ik samen met Rob graag rond op onze Harleys. Dit is echt onze gezamenlijke passie. Waar ik buiten coronatijd vaak te vinden ben is Suriname. Ook daar zie je mij regelmatig op een Harley. Of vissend naar piranha’s in de bossen. En zo kan ik nog veel meer geweldig leuke dingen opnoemen. Het is een fantastisch land met prachtige natuur.

Over mijn werk

Lang geleden is mijn carrière begonnen bij Nationale Nederlanden. In 2012 ben ik bij Aegon op de afdeling Schade Bedrijven bij het team Motorrijtuigen Collectief gestart. Daarvoor heb ik jarenlang bij een tussenpersoon gewerkt. Vanaf 1 mei 2017 heb ik de overstap gemaakt naar Inkomen Collectief. Het werk bij Inkomen past goed bij mij. Het is werk dat er toe doet en is vaak maatwerk. Ik krijg veel energie van het zoeken naar oplossingen samen met het intermediair en onze klanten.

Over mijn collega’s

Ik ben heel blij met het teamgevoel bij Inkomen Collectief. Al bij de eerste ontmoeting werd ik door iedereen warm ontvangen. Ik zag ook snel hoe collega’s elkaar weten te vinden. We denken met elkaar mee, delen successen en er wordt veel gelachen. Kennis binnen het team is verschillend maar we vullen elkaar goed aan.

Over corona

Door corona en het thuiswerken mis ik het echte contact mijn collega’s en adviseurs. Videocalls en de telefoon zijn een goed alternatief. Maar het is toch niet hetzelfde als elkaar recht in de ogen kijken. Waar ik trots op ben, is dat we ondanks het onverwachte thuiswerken, ons werk goed doen. En dat we onze adviseurs en klanten ook in deze bijzondere tijd kunnen helpen.

Over het offerteseizoen

Het offerteseizoen is in volle gang. Bent u op zoek naar een mooie passende offerte voor uw klant(en)? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen u graag. U bereikt ons via 088 344 00 53 op werkdagen tussen 08.30 uur tot 17.30. Liever mailen? Stuur uw bericht naar WIA@aegon.nl.

[[{"fid":"188662","view_mode":"default","fields":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Patricia de Groot ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"default","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Patricia de Groot ","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Patricia de Groot ","class":"media-element file-default","data-delta":"1"}}]]