Uitbreiding berekening Aegon Uitkerend Garantiepensioen

U kunt vanaf nu meer dan een jaar vooruit rekenen voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen. Dit kan tot en met een ingangsdatum in 2029.

Bereken Uitkerend Garantiepensioen met een ingangsdatum tot in 2029

Wilt u een oriënterende berekening maken voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen? En wilt u dat doen voor een pensioenkapitaal dat bijvoorbeeld in 2022 of 2023 vrijkomt? Dan kan dat nu eenvoudig in het Aegon Intermediair Portal. U kunt bij ‘Ingangsdatum van het pensioen’ kiezen voor een ingangsdatum tot in 2029. Goed om te weten: de berekening is een indicatie. Hoe verder weg de pensioendatum, hoe groter de afwijking kan zijn.

U ziet alleen de keuzes voor het Uitkerend Garantiepensioen

Kiest u voor een berekening met een ingangsdatum die meer dan een jaar in de toekomst ligt? Dan ziet u in het Aegon Intermediair Portal alleen de keuzemogelijkheden voor het Uitkerend Garantiepensioen. Denk daarbij aan keuzes voor het wel of niet afsluiten van een hoog/laag-uitkering of een partnerpensioen.

De berekening eenvoudig opslaan of printen

Heeft u de keuzes voor het Uitkerend Garantiepensioen gemaakt? En bent u tevreden met de berekening? Dan kunt u die eenvoudig opslaan of printen. Kies dan voor de printknop die u onderaan de pagina vindt. U kunt vervolgens kiezen om de berekening op te slaan of direct te printen.

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over de mogelijkheden van het Aegon Intermediair Portal? Of wilt u een direct ingaand pensioen sluiten voor uw klant? Wij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel schakelt of spart. Maak hier kennis met de DIP-desk.

Meteen proberen?

Ervaar nu zelf het gemak van het maken van een offerte. Log in op AIP, ga naar ‘Pensioen’ en kies voor het icoon onder ‘Offreren’. We zijn benieuwd wat u ervan vindt!