MKB Verzuimplan - Let op de opzegtermijn van het arbocontract

Overweegt u het Aegon MKB Verzuimplan aan te bieden aan uw klant? Check dan eerst de opzegtermijn van het huidige arbocontract.

Een verzuimverzekering en arbodienstverlening in één contract

Het Aegon MKB Verzuimplan is de alles-in-één-verzuimoplossing voor mkb-ondernemers. Het MKB Verzuimplan combineert een verzuimverzekering met arbodienstverlening. Samen in één contract. Daarom is het belangrijk dat uw klant op tijd zijn huidige arbocontract opzegt. Let op! De opzegtermijn van arbodiensten kan variëren van drie tot zes maanden.

Aegon werkt samen met dienstverlener Perspectief

Perspectief is een snelgroeiende arbodienstverlener met vestigingen in het hele land. Hierdoor krijgen werkgevers en werknemers altijd hulp van een medisch team in hun eigen regio. Bovendien krijgen ze een vaste casemanager. Hij of zij neemt de regie bij dreigend langdurig verzuim. Bijvoorbeeld door het maken van een plan van aanpak en het actief inzetten van interventies voor re-integratie. Meer weten over Perspectief? Kijk op: www.perspectief.eu

We vergoeden 100% bij voorgeschreven interventies

Het Aegon MKB Verzuimplan voldoet aan de eisen van de MKB verzuim-ontzorgverzekering. Dit betekent het volgende:

  • De premie is stabiel.
  • De werkgever en de werknemer worden proactief begeleid bij langdurig verzuim.
  • Alle voorgeschreven interventies worden 100% vergoed.
  • Uw relatie komt niet voor financiële verrassingen te staan.

 

Deel onze opzegbrief met uw klanten

We maken het voor uw klanten graag zo makkelijk mogelijk om de huidige arbodienst op te zeggen. Daarom hebben we onderaan deze pagina een voorbeeld van een opzegbrief klaargezet. Deel deze brief gerust met uw relatie.

Meer weten?

Op de productpagnina vindt u meer informatie over het MKB Verzuimplan, de verschillende dekkingsmogelijkheden en de voorwaarden.