Schrijf u in voor het webinar ‘975.000 advieskansen’

Corona heeft de maatschappij en het bedrijfsleven ingrijpend veranderd. We reizen minder met het OV, thuiswerken is eerder regel dan uitzondering en ondernemers zijn ultiem getest op hun creatief vermogen. Helaas werden we ook geconfronteerd met de gevolgen van (langdurige) ziekte. Hier liggen nog veel kansen voor u als adviseur. Maar liefst 975.000!

Schrijf u snel in voor het webinar op 3 september

Wat zijn de gevolgen voor werkgevers, werknemers en zzp’ers bij (langdurige) ziekte? Zijn er nieuwe kansen voor u als adviseur? En hoe kan Aegon u hierbij ondersteunen?  U hoort het tijdens ons webinar '975.000 advieskansen' op donderdag 3 september van 10.00 tot 10.45 uur.

Meld u nu aan!

Welke onderwerpen komen aan bod?

We praten u tijdens het webinar graag live bij over de volgende onderwerpen:

  • Uw rol in de verplichte AOV voor zzp’ers
  • Update MKB verzuim-ontzorgverzekering
  • 975.000 advieskansen: pak uw kans dit najaar!

 

Wanneer?

Donderdag 3 september van 10.00 tot 10.45 uur.

Voor wie?

Voor de adviseur inkomen.

Met wie?

Veronique Tilleman (directeur Inkomen) en Arend Jansen (Specialist Inkomen) gaan met elkaar in gesprek over de bovenstaande onderwerpen. Natuurlijk is er volop ruimte om uw vragen te stellen en mee te discussiëren!

Schrijf u direct in

Wilt u het webinar volgen? Meldt u zich dan direct aan via de knop hieronder. U bepaalt zelf hoe u meedoet: via uw laptop, tablet, smartphone of computer. Wel zo makkelijk! Tijdens het webinar kunt u natuurlijk direct vragen stellen via de chatfunctie. Denkt u dat het webinar ook interessant is voor een collega? Stuur dit bericht dan gerust door.

Aanmelden

Heeft u nog vragen?

Stuur dan een e-mail naar webinars@aegon.nl. We hopen dat u erbij bent op 3 september. Tot dan!