Even kennismaken met...Sophie Boers

Mijn naam is Sophie Boers en ik werk bij Aegon Inkomen als casemanager AOV. Ik heb een echt klantenhart. Connectie maken met de klant is wat ik belangrijk vind en waar ik elke werkdag veel voldoening uithaal.

Vitaliteit als rode draad

Gezonde voeding, beweging en contact met anderen is wat mij drijft in mijn dagelijkse leven. Ik vind het fijn om te sporten, gezond en gevarieerd te eten en gezelligheid op te zoeken met vrienden en familie. Het leuke is dat ik mijn interesses met mijn teamgenoten kan delen. Dat komt omdat we allemaal heel bewust bezig zijn met vitaliteit. Juist omdat we dagelijks in de praktijk zien hoe belangrijk dat is voor mensen.

Op een gezonde manier terugkeren naar werk

Als casemanager begeleid ik zelfstandig ondernemers die door ziekte niet kunnen werken. Het gezamenlijke doel is om op een gezonde manier weer aan de slag te gaan. Dit is vaak een lastige tijd voor onze klanten. Ik ben blij dat ik hen hierbij mag helpen. Bovendien vind ik het mooi om de klant uit te dagen, grenzen op te zoeken en gerichte hulp te bieden waar nodig. 

Werk en privé in balans houden

Op dit moment werken we bij Aegon nog steeds zoveel mogelijk thuis. Wij, als jong gezin, stonden voor veel uitdagingen. Daarbij was mijn werk een fijn handvat. Want wat beveel ik mijn klanten aan? Voldoende beweging, goede werk-privébalans en de regie nemen. Zoals ik het zie heb je altijd een keuze. Jij bepaalt namelijk je planning. En je bent zelf bij het werk dat je aanneemt. Ook mag je af en toe best om hulp vragen. Vooralsnog werkt dit voor ons thuis goed en dat wens ik iedereen toe. 

Voorkom uitval met aandacht voor vitaliteit

In mijn werk help ik vooral zelfstandig ondernemers die al ziek zijn. Maar hoe mooi zou het zijn als we dit kunnen voorkomen. Dat kan met meer aandacht voor vitaliteit. Bewezen is dat een gezonde leefstijl en voldoende bewegen voordelen oplevert. Zo krijg je een betere conditie, slaap je beter, heb je minder last van stress en verklein je de kans dat je ziek wordt. We kunnen u en uw klanten hierbij ondersteunen. Dat doen we met preventieve dienstverlening. Meer informatie over preventieve coaching of aanmelden hiervoor vindt u op www.aegon.nl/arbeidsongeschiktheid-voorkomen.

[[{"fid":"187407","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Sophie Boers 1","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Sophie Boers 1","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Sophie Boers 1","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]