DIP-polis eenvoudig online inzien en downloaden

Heeft u zelf een DIP-offerte gemaakt op Aegon Intermediair Portal? En wilt u inzicht in de polis die bij deze offerte hoort? Of wilt u inzicht in de status van deze offerte? Dat kan vanaf nu voor het Aegon Uitkerend Garantie- en Beleggingspensioen eenvoudig in AIP. 

U bekijkt polis of offerte per dossiernummer

We hebben het statusoverzicht van uw offertes AIP gesorteerd op dossiernummer. Het dossiernummer vindt u in elke offerte onder ‘ons kenmerk’. U gaat via de blauwe menubalk in AIP snel naar het statusoverzicht:

  • Klik op ‘Pensioen’
  • Klik links onderaan op ‘Status offerte DIP’
  • U ziet een statusoverzicht van al uw lopende aanvragen

 

Polis of offerte eenvoudig downloaden

Wilt u de polis van uw klant downloaden of de status van een offerte inzien? In de laatste kolom van het statusoverzicht staat een van de volgende drie acties:

  • Download offerte: Er is een geldige offerte die u (opnieuw) kunt downloaden.
  • Niet beschikbaar: De offerte is verlopen en er is geen polis aangemaakt.
  • Download polis: Er is een polis aangemaakt die u kunt downloaden. Goed om te weten, u kunt geen offerte downloaden als er al een polis is aangemaakt.

 

[[{"fid":"187402","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"dip-polis downloaden","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"dip-polis downloaden","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"dip-polis downloaden","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over het downloaden van de polis van uw Aegon Uitkerend Garantie- of Beleggingspensioen? Of een direct ingaand pensioen sluiten voor uw klant? Wij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel schakelt of spart. Maak hier kennis met de DIP-desk.