Zo herstelt Nomot schades aan inboedel en opstal

Heeft uw klant een schade? Dan doen wij er alles aan om uw klant zo goed, duurzaam en snel mogelijk te helpen. Zo werken we voor onze woonverzekeringen onder andere samen met schadehersteller Nomot: specialist in schadeherstel aan inboedel en opstal. Al meer dan 25 jaar zelfs! Benieuwd naar hun werk? We laten u graag drie voorbeelden zien.

Geduld, precisie en vakmanschap zijn de ingrediënten voor uitstekende resultaten

Kristel Barnhoorn, manager herstelnetwerk bij Aegon: “We hebben gekozen voor Nomot, omdat wij erg onder de indruk zijn van het werk dat Nomot levert. Deze schadehersteller heeft een hoge klantwaardering en is al 75 jaar een begrip in de herstelwereld. Of het nu gaat om een schade aan een bank, aanrechtblad, kozijn, tafel of deur: met veel geduld, precisie en vakmanschap weten de specialisten van Nomot de schades heel goed en mooi te repareren.

Ze gebruiken daarbij speciale methodes. Zo herstellen ze bij een spotrepair aan een laminaatvloer of aanrechtblad het beschadigde deel en tekenen ze dit vervolgens in met de hand, in de kleur en patroon van de vloer of het blad. Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Ik heb zelf bij een workshop zo’n repair mogen intekenen met een penseeltje. Dat viel vies tegen! Maar de specialisten van Nomot laten dit onzichtbaar opgaan in het geheel!”

Kijkt u mee naar een aantal reparatiemethodes?

In onderstaande video’s kunt u een aantal reparatiemethodes van Nomot bekijken.

Schadeherstel aanrechtbladen

Schadeherstel houten meubelen

Schadeherstel kozijnen

 

Klanten geven ons schadeherstelnetwerk gemiddeld een 8,5

Aegon heeft een landelijk netwerk van schadeherstelbedrijven. Of het nu gaat om autoschade of schade aan de woning of inboedel, de experts van deze bedrijven staan dagelijks klaar voor uw klant. Lees meer over de Aegon Schade Service