Even kennismaken met...

Mijn naam is Eva Prijs en ik werk bij Aegon Inkomen als acceptant AOV. Op dit moment werk ik thuis. Net als al mijn collega’s en velen van u denk ik.

De geur van gras

Mijn thuis is Utrecht. Een heerlijke woonplaats, waar je mij vaak vindt in het gezellige oude centrum. In het weekend speel ik golf. Lekker buiten genieten van de geur van gras!

Tien jaar ervaring in pensioen en inkomen

Ik werk al tien jaar bij Aegon. De eerste negen jaar werkte ik bij het pensioenbedrijf als klachtspecialist. Ik had veel contact met pensioendeelnemers die te maken hadden met echtscheiding of arbeidsongeschiktheid. Onderwerpen met grote emotionele en financiële gevolgen. Nu werk ik bij het Inkomensbedrijf van Aegon als acceptant op de afdeling Arbeidsongeschiktheid. Daar doe ik de verzekeringstechnische beoordeling van AOV-aanvragen. Het leukste aan mijn werk vind ik klanten helpen en zaken helder voor hen maken.

Twaalf knoppen om aan te draaien

Arbeidsongeschikt raken heeft vaak grote financiële gevolgen. Daarom is het belangrijk om het risico op arbeidsongeschiktheid mee te nemen in een financieel plan. Veel zelfstandig ondernemers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering enorm duur is. Wist u dat we aan twaalf knoppen kunnen draaien om de premie betaalbaar te houden?

Bellen of bezoeken

Heeft u vragen over de specificaties van ons AOV-product? Ons team van technisch acceptanten staat voor u klaar. Bel ons gerust op telefoonnummer 088 344 00 53 (keuze 1)! Wilt u dat ik een keer bij u op kantoor langskom? Dan doe ik dat graag. Vanuit Utrecht bent u vast niet al te ver weg…

[[{"fid":"186502","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"maak kennis met Eva Prijs","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"maak kennis met Eva Prijs","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"maak kennis met Eva Prijs","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]