Even kennismaken met…Nico ten Wolde

Hoi, mijn naam is Nico ten Wolde. Ik ben 44 jaar en daarvan werk ik er nu 9 bij Aegon. Daar ben ik acceptant MKB (tot 250 werknemers) voor de ziekteverzuim- en WIA-gerelateerde verzekeringen

Thailand

Ik heb een bijzondere klik met Thailand. Het is voor mij dan ook de ultieme vakantiebestemming. De cultuur, het Boeddhisme en het heerlijke eten maken nog steeds veel indruk op mij. In mijn vrije tijd vermaak ik mij graag met sporten en uitgaan.

Trots

Ik ben er supertrots op dat ik voor Aegon mag werken. Het is een mooi bedrijf. Mijn collega’s en ik zetten ons elke dag weer in om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. Hiervoor heb ik tien jaar met veel plezier bij a.s.r. gewerkt. Ook daar was ik acceptant voor de ziekteverzuim- en WIA-gerelateerde verzekeringen. Kortom, inkomensverzekeringen zijn een belangrijk deel van mijn leven geworden.

Thuis

Net als mijn collega’s werk ik alweer bijna twee maanden vanuit huis. In het begin was dit aardig wennen. Intussen gaat het beter en ben ik eraan gewend. Ik mis vooral het persoonlijke contact met mijn collega’s op de afdeling. Gelukkig kunnen wij onze klanten goed blijven bedienen. Alle klanten die ik spreek vinden het superfijn dat Aegon goed bereikbaar is ondanks de coronacrisis.

Toekomst

Klanten behandelen zoals je zelf behandeld wilt worden. Zo wil ik mijn werk doen. In de praktijk betekent dit: afspraken maken en nakomen, snel leveren van offertes en zoeken naar oplossingen voor lastige vraagstukken. Dit zijn elementen in mijn werk die mij veel energie geven. Ik help u graag.