Nieuw: Gratis coaching voor Aegon AOV klanten

De wereld verandert en snel ook. Het wordt steeds drukker en stress ligt voor veel mensen op de loer. Dit geldt zeker in deze coronacrisis. Ondernemers zijn onzeker over hun toekomst en hebben te maken met financiële zorgen. Coaching kan hen helpen om de balans terug te vinden.

Aegon biedt ondernemers coaching aan via partner Condite

Herkent u stress en spanning bij uw klanten? Overweeg dan om hen te wijzen op de coaching die Aegon biedt vanuit de Aegon AOV. Aegon biedt ondernemers met een Aegon AOV vanaf nu gratis coaching. We bieden coaching aan via onze partner Condite. Condite is een professionele organisatie die veel ervaring heeft met de begeleiding van zelfstandig ondernemers.

De coaching via Condite is digitaal én persoonlijk

De coaching van Condite is speciaal ontwikkeld voor zelfstandig ondernemers. Condite vraag uw klant om vooraf een vragenlijst in te vullen. Binnen een week neemt een professional van Condite telefonisch contact met uw klant op. Deze geeft in drie persoonlijke telefonische gesprekken adviezen en tools om de problemen aan te pakken. Uw klant leert om zijn werk duurzaam in te richten. En om balans te houden, thuis en op het werk. De nadruk ligt op het weer met plezier werken en leven.

Laat uw klanten gebruikmaken van coaching

Heeft u klanten met een Aegon AOV? Wijs ze dan op onze coaching. Uw klanten kunnen zich eenvoudig opgeven via onze webpagina: Mentaal fit met coaching.

Meer weten?

Neem dan contact op met onze preventiemedewerkers Cassandra Riemen of Daphne van Duijnhoven via preventieaov@aegon.nl. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met uw accountmanager.