DIP-offertetool nu ook voor kapitaal bij Aegon

Zelf een offerte maken voor klanten met kapitaal bij Aegon

Offerte nodig voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen? U maakt nu eenvoudig een offerte in de DIP-offertetool. U hoeft geen contact meer met ons op te nemen en kunt het helemaal zelf doen. Wanneer het ú uitkomt.

Nog niet geprobeerd? Een offerte maakt u in een handomdraai

Heeft u nog niet eerder een online offerte gemaakt? Dan leggen we u kort uit hoe dit werkt:

  • Log in op AIP en klik op ‘Pensioen’.
  • Klik bij ‘Direct Ingaand Pensioen’ op het icoon onder ‘Offreren’. Zie voor een voorbeeld de afbeelding hieronder.
  • U kunt nu een berekening uitvoeren.
  • U ziet de uitkomsten voor het Aegon Uitkerend Beleggingspensioen en het Aegon Uitkerend Garantiepensioen naast elkaar.
  • Selecteer het product dat het beste bij uw klant past.
  • Bent u tevreden met het resultaat? Vul de klantgegevens in en zet de berekening met één druk op de knop om in een offerte. Klik hiervoor op de knop ‘Offerte aanvragen’.

 

[[{"fid":"185209","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"DIP-offertetool nu ook voor kapitaal bij Aegon","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"DIP-offertetool nu ook voor kapitaal bij Aegon","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"DIP-offertetool nu ook voor kapitaal bij Aegon","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]

Maatwerk en offerte Aegon Uitkerend Garantiepensioen

Wilt u een offerte voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen met een kapitaal dat bij Aegon is opgebouwd Of wilt u een maatwerkofferte voor het Aegon Uitkerend Garantiepensioen? Dan kiest u ook voor ‘Pensioen’ en daarna voor ‘Offreren’. U vindt op deze pagina een link naar het offerteaanvraagformulier voor het Uitkerend Garantiepensioen. Vul het formulier in en stuur het op. U ontvangt dan binnen drie dagen een offerte op maat.

De medewerkers van de DIP-desk staan voor u klaar!

Meer weten over het Aegon Uitkerend Beleggings- of Garantiepensioen? Of wilt u een direct ingaand pensioen sluiten voor uw klant? Wij zijn uw vaste aanspreekpunt waarmee u snel schakelt of spart. Maak hier kennis met de DIP-desk.