Even kennismaken met...

Ik ben Marco Daalman, 50 jaar jong. Bij Aegon werk ik op de afdeling Klantenteam Inkomen als acceptant. Ik woon bijna mijn hele leven in het mooie plaatsje Monster, vlakbij Den Haag. Ik heb twee kinderen van 18 en 16 jaar. In mijn vrije tijd vind je mij op het voetbalveld als trainer van een voetbalelftal. Ook vind je mij vaak op het strand of op een terras.

Persoonlijk contact maakt voor mij het verschil

Ik ben acceptant MKB (tot 250 werknemers) voor de ziekteverzuim- en WIA-gerelateerde verzekeringen van Aegon. Het persoonlijke contact met u als adviseur is voor mij heel belangrijk. De adviseurs waar ik rechtstreeks contact mee heb vinden dat ook prettig.

Dertig jaar ervaring met inkomensverzekeringen

Sinds mijn twintigste levensjaar werk ik in de inkomensverzekeringen. Ik ben begonnen als acceptant bij Nationale Nederlanden. Daar heb in totaal zestien jaar gewerkt. Nu werk ik alweer dik veertien jaar bij Aegon, waar ik het fantastisch naar mijn zin heb.

Heldere communicatie over lastige vraagstukken is belangrijk

Wat ik belangrijk vind als acceptant? Snelheid met offreren en duidelijk en helder communiceren over lastige vraagstukken. Adviseurs vertellen mij dat ze dit waarderen. Ik zie die waardering terug in het aantal gesloten aanvragen en in het behoud van polissen.

Ik help u graag

Het coronavirus heeft de manier waarop we werken behoorlijk verandert. Wat ik vooral mis in deze tijd? Het contact met collega’s en het bezoeken van adviseurs. Ik heb er alle vertrouwen in dat we dit virus gaan verslaan. En dat we de samenwerking met u die er nu al is verder gaan uitbouwen. Ik ben er voor u en help u graag met offertes en complexe vraagstukken. U bereikt mij en mijn collega’s via telefoonnummer 088-3440053 op werkdagen tussen 8.30 en 17.30. Liever mailen? Stuur uw bericht naar wia@aegon.nl.

[[{"fid":"182971","view_mode":"wysiwyg","fields":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Marco Daalman van klantenteam inkomen","field_file_image_title_text[und][0][value]":false},"type":"media","field_deltas":{"1":{"format":"wysiwyg","field_file_image_alt_text[und][0][value]":"Marco Daalman van klantenteam inkomen","field_file_image_title_text[und][0][value]":false}},"link_text":null,"attributes":{"alt":"Marco Daalman van klantenteam inkomen","class":"media-element file-wysiwyg","data-delta":"1"}}]]